تغذیه چمن

تغذیه چمن

www.landscapeeng.ir

۱-چمن فصل سرد: تغذیه اول فصل صرف مواد ذخیره ای بوته میشود زیرا با میزان بالایی نیتروژن رشد میکند و تمام مواد ذخیره ی گیاه را مصرف میکند با شروع تابستان و دوره ی رکود گیاه ذخیره ای ندارد

*روش درست:تغذیه ی تدریجی spoon feeding

در این روش مواد غذایی را در سه یا چهار نوبت استفاده میکنند ۳/۱ اول آن را اواخر اسفند یا اوایل فروردین ۳/۱ بعد را اواخر تابستان و ۳/۱ آخر را اوایل پاییز به گیاه میدهیم

پتاسیم مقاومت گیاه را در مقابل سرما بالا میبرد و فسفر رشد ریشه را زیاد میکند

۲-چمن فصل گرم:توصیه میشود غذا را سه یا چهار قسمت کرده و ۴/۱ اول را به محض سبز شدن و بقیه ی انرا در مراحل بعدی اضافه میکنیم و در مرحله ی آخر نسبت kرا بالا میبریم

 بقیه در ادامه مطلب

عوامل موثر روی میزان مواد غذایی:

۱- نوع گونه ی چمن                                                                      ۲-نوع خاک

۳-فصل و شرایط محیطی                                                                 ۴-ضریب شوری

ضریب شوری عبارت است از سنجش ماده ی غذایی نسبت به نمک طعام و هرچه این فاکتور بیشتر باشد احتمال سوختگی بالا میرود نیترات پتاسیم (kno3 )شورترین ماده ی غذای است.

خاکی با مواد عالی پایین خاصیت بافری ندارد و میزان CECدر آن پایین است پس مواد غذایی را در خود نگه نمیدارد

درباره سید امین خسروی

من سید امین خسروی دانش آموخته مهندسی آبخیزداری از دانشگاه ارومیه هستم و این تارنما رو جهت فراهم آوردن مرجعی برای دانشجویان رشته های منابع طبیعی و محیط زیست و کشاورزی با تاکید بر رشته های مرتع و آبخیزداری و جنگلداری برپاکردم. خوشحال میشم با ارائه نظراتتون و لینک ادرس ما در وبلاگ وسایتتون و ارسال پاورپوینت و تحقیقات کلاسیتون به ایمیل ما ،مارو در هر چه بهتر شدن سایت یاری کنید. ادرس ایمیل سایت: aminkhosravi1471@gmail.com

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشودفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

کد امنیتی مقابل را وارد نمایید * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

رفتن به بالا